Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Hó- és fagymentesítés

Téli időjárás esetén nagyon fontos a biztonságos közlekedés és az hogy óvja környezetét, otthonát a fagytól!

Fagymentesítés célja utak, járdák, lépcsők, és teraszok síkosság mentesítése, hó és jégolvasztása.

Ez azért fontos, mert a nedvesség és a fagy komoly károkat tehet épületek külső burkolataiban, tetőiben, és ereszcsatornákban is. Arról nem is beszélve hogy egy meredek kocsibejáró esetében a megcsúszás veszélye fenn áll aminek következménye lehet baleset, jelentős anyagi kárral.

Ezen kívül a gyalogos forgalmat is veszélyezteti a tetőkről le logó jégcsapok, ami életveszélyes!

Jól alkalmazható elektromos fűtésrendszerek a fent említett problémák megelőzésére útfűtéssel, járdafűtéssel, ereszfűtéssel és csövek fagyvédelmi fűtésével is.

Az esetleges károkhoz képest kis bekerülési értékkel és fenntartási költséggel óvhatja életét, értékeit is a DEVI elektromos fűtőkábeles rendszerével.

Önnek is gondot okoznak télen a jeges útburkolatok, járdák?

Szüksége lenne egy olyan rendszerre, amely automatikusan ki- és bekapcsolt a környezeti viszonyoknak megfelelően és fagymentesíti ezeket a felületeket?

A DEVI fűtőkábelekből álló önszabályozó rendszereink figyelik a hőmérsékletet és a nedvességet, így Ön már csak biztonságos közlekedést és a kényelmet érzékeli a fagymentesítő rendszereink működéséből. Ráadásul az üzemeltetés költségei rendkívül alacsonyak.

Kültéri útfűtés, járda és lépcső fagymentesítés mennyi energiát fogyaszt?

Felület méretétől és burkoló anyagtól függ, hogy 240W/m2-300W/m2 teljesítményt extra esetben max: 400W/m2 használunk. Javasolt automatika használat esetén csak akkor kapcsol be a fűtés ha hideg és nedvesség is van a felületen, ezért csak 100-150 órát üzemelnek a rendszerek.

Válassza ki, hogy melyik terület fagymentesítése érdekli: