Rólunk

DEVI Fűtőkábel rendszerek képviselete Elektro-L Kft. 20 éve az ország elektromos fűtés piacvezetője, mint a dán elektromos fűtőkábelek és tartozékainak magyarországi képviselője e világszínvonalú termékekkel már 20 éve van jelen a hazai piacon. A Danfoss cégcsoport tagja a DEVI International vállalat 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik és 24 országba exportálja termékeit. A több típusú fűtőkábeleinkre és a hozzátartozó termosztátokra, automatikára CE minősítéssel és MEEI engedéllyel rendelkezünk. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink várják megkeresésüket.
Miért a DEVI fűtőkábelek?

A DEVI gyár nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik és magas minőségű terméket állítanak elő! Más gyártókkal szemben ezért is van 20 év teljes körű garancia a fűtőkábelekre!

Magyarországon nincs még egy olyan kábelgyártó, aki merne a termékeire teljes körű garanciát vállalni!

A DEVI fűtőkábel gyártó még arra is figyel a gyártás során hogy 100%-os árnyékolással készüljenek a kábelei, aminek az az előnye hogy nem alakul ki káros elektromos sugárzás(elektromágneses tér)!

Továbbá a gyártó olyan komplett rendszert nyújt a tervezőknek, kivitelezőknek és végfelhasználóknak, amivel pontosan, precízen, könnyen és magas minőségben lehet megvalósítani a különféle fűtésrendszereket.

Tanusítványok

ISO 14001:2004
ISO 9001:2008
DS/OHSAS 18001:2008