Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Csövek fagymentesítése, hőn tartása fűtőkábellel!

2016-12-11

Beköszöntött a tél. Sokan már hetekkel ezelőtt elzárták a kinti csapokat, nehogy elfagyjon a kinti cső rendszer, amely komoly gondokat és költségeket vonhat maga után. A hideg hatására megrepedhet, eltörhet a vezeték, melyen keresztül rövid idő alatt akár a havi vízfogyasztásunk többszöröse is elfolyhat.

téli fagymentesítés csőfűtéssel

A vízórák és csövek fagy elleni védelme a fogyasztók kötelessége. Az ilyen okokból működésképtelenné vált vízóra cseréjének teljes költsége, valamint az elpazarol vízmennyiség díja is a fogyasztót terheli. Ezért kiemelten fontos télen használatban levő kinti vízcsöveink fagymentesítése.

 

 

Nyaralók felkészítése a télre

Nyaralók téliesítésénél kiemelten fontos szempont a vízhálózat fagymentesítésének biztosítása. Amennyiben télen nem használjuk a nyaralót, úgy elegendő a teljes vízhálózat leeresztése, azonban ha aktívan látogatjuk a nyaralót télen is, érdemesebb lehet a vízcsövek hőn tartását biztosítani fűtőkábelekkel. Így a hosszantartó fagy sem okozhat kárt a rendszerben.

 

 

elektromos csőfűtés működéseA fagymentesítés fontos az állattartásban is

Az állattenyésztésben télen is kiemelten fontos, hogy a kint tartott állatoknak is biztosítva legyen az ivóvíz. Ezért az itatók hőn tartása kiemelten fontos. Az elektromos fűtés az ilyen problémákra is kiváló megoldást nyújt. Biztonságos körülmények között tartja 00C felett az ivóvíz hőmérsékletét, így az nem fagy be és az állatok bármikor olthatják szomjukat.

 

 

Otthonunkban használt kinti vezetékek hőn tartása fűtőkábellel

Vannak helyzetek, mikor otthonunkban is szükség van kinti víz használatára. Vegyük például a kutya gazdikat. Akik kint tartják kedvencüket télen is, örülnek neki, ha nem kell a kutyaól és a ház között ingázni a nagy vödör vízzel. Ilyenkor praktikus megoldás lehet a kinti csap és a hozzá tartozó cső rendszer hőn tartása fűtőkábelekkel, mellyel megakadályozható az elfagyás.

 

Amennyiben megoldást keres, otthona, nyaralója fagymentesítéséhez, kérje ajánlatunkat!