Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Elektromos padlófűtés előnyei a gázfűtéssel szemben!

2016-11-22

A fűtési szezon már javában tart, mindenki próbálja a legoptimálisabban használni fűtőberendezését. Vannak, akik a hagyományos központi fűtést részesítik előnyben és vannak, akik bizalmat szavaznak új technológiáknak, lakásuk korszerűsítése végett. A téli hideg napokat leginkább otthonunkban vészeljük át, és nem mindegy, hogy a bent töltött időnket milyen minőségben élvezhetjük.

elektromos padlófűtéssel kellemes hőmérsékletű lesz a padló

Kedvezőbb költségek a kiépítésnél

elektromos padlófűtés kiépítése sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb munka, mint a központi fűtéses rendszerek kialakítása és számtalan előnye van vele szemben, főként, ha teljesen új fűtési rendszert szeretnénk kiépíteni, egészen a nulláról kezdve.

 

elektromos padlófűtés kiépítése lakásbanKomfortosabb érzet a helység minden pontján

A hagyományos központi fűtéssel ellentétben a padlófűtésnél a rendszer a hőt jóval nagyobb felületen képes sugározni, így kisebb fűtési hőmérséklettel is elérhető a kívánt hőérzet. Az alacsonyabb hőmérséklet igény, kevesebb energia fogyasztásához is vezet, ezáltal komoly összeget spórolhatunk meg. A nagy felületen sugárzó meleg egyenletes hő elosztást is biztosít, így a fűtött helység minden szegletében ugyan azt a meleget élvezhetjük.

A padlóban elhelyezett fűtőszálak végett nincs szükség radiátorokra, melyek a helyet foglalják a falon és lekorlátozzák a lakberendezést.

 

Padlófűtés vagy padlófűtés?

Igaz, hogy a padlófűtés kialakítható központi fűtéses rendszerrel is, azonban a kiépítési költsége akár a többszöröse is lehet az elektromos padlófűtéshez képest. Valamint azzal is számolnunk kell, hogy a melegvizes rendszerrel fűtött padló számos esetben nyújthat hibás működést. Gondoljunk csak a vízkőre, a tömítetlenségre, illetve a légtelenítési problémákra, melyek egy ekkora területen igen nagy kárt okozhatnak. Főleg, hogy a meghibásodott padlófűtés javításához a padlót fel kell bontani.

Az általunk kiépített elektromos padlófűtésnél alkalmazott DEVI termékekre a gyártó 20 év teljes körű garanciát vállal, így biztos lehet benne, hogy a kiépített fűtőrendszer hosszantartó, kellemes meleget nyújt Önnek és családjának az év bármely szakában.