Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Fürdőszobai tükrök páramentesítése egyszerűen fűtőfóliával!

2017-01-04

Bizonyára Önnél is számos alkalommal előfordult már, hogy zuhanyozás után bepárásodott a fürdőszobai tükör. Ez igazán bosszantó tud lenni, főleg, ha az embernek sietős a dolga.

Köztudott, hogy a pára a hideg felületeken csapódik le elsőként. Ebből kiindulva, könnyen megszabadulhatunk a tükör felületére kicsapódó párától, ha képesek vagyunk megfelelő hőmérsékleten tartani azt.

 

Többfajta megoldás létezik a tükör páramentesítésére

A fürdőszobai tükör páramentesítéséhez több fajta megoldást is biztosítunk az Ön számára. Lehetőség van a tükör mögötti falfelület felfűtésére Devi fűtőszőnyeg használatával, amely nemcsak a tükröt, hanem a fürdőszoba falát is felfűti, ezáltal hozzájárul az épület fűtéséhez. Ennek a módszernek a kivitelezése költségesebb, ugyanis a falba való beépítés miatt bontási munkálatok szükségesek. A költségeket csökkenti, ha építkezés, átépítés alatt helyezzük a falba a fűtőszőnyeget.

 

Tükör páramentesítése Devifoil öntapadó tükörfűtésselAz előző technikánál még ideálisabb megoldás a Devifoil páramentesítő fűtőfólia, melyet egyszerűen alkalmazhatunk, és nem kíván bontási munkálatokat (kivétel, ha a tükör be van építve a falba). A Devifoil öntapadó tükörfűtő fóliát egyszerűen csak ragasszuk a tükör hátlapjára, és a tükröt helyezzük a helyére. A tükörfűtő fólia több méretben kapható, így válogathatunk a tükör méretétől függően.

 

A Devifoil tükörfűtés használatával nem kell többet törölgetnie, hajszárítóznia fürdőszobai tükrét, kényelmesebb és komfortosabb fürdőszobai körülményeket teremthet otthonában.

 

Fürdőszobájának fűtésére és a fürdőszobai tükrök páramentesítésére kérje ajánlatunkat!