Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Járda és utak hó és jégolvasztása DEVI kábelekkel!

2017-01-23

A tél beköszöntével a hőmérséklet drasztikusan csökken. Ekkor kezdődik meg a fűtési szezon. A hideg nem csak a meghűlés miatt veszélyes, ilyenkor jelentősen megnövekszik a balesetek száma is, ugyanis a lehullott hó, és eső következtében jégfelületek alakulhatnak ki az utakon, járdákon, illetve a felgyülemlett hó akadályozhat minket a közlekedésben.

Szerencsére a Devi kábelek kiváló segítséget nyújtanak házon kívül is. Járda és útfűtésre épp olyan megbízható rendszert tudunk ajánlani, mint egy benti, elektromos padlófűtés.  A Devi járda és útfűtésnek köszönhetően a kerti, udvari közlekedés télen is biztonságos és akadálymentes lehet.

hó és fagymentesítés fűtőkábellel, a balesetek elkerülése végett

Takarékos kivitelezés

járda és út hó és fagymentesítése DEVI fűtőkábellelEnnek a rendszernek a kiépítését érdemes egy olyan időpontra tervezni, ahol nagyobb kerti munkálatokat is elvégzünk, ugyanis a járda és út felszedése szükséges hozzá. Telepíthetjük a rendszert tavasszal, nyáron, ősszel is, ha éppen akkora tervezzük a kertredezési munkákat. A téli kertek is nyújtanak látnivalót, igényelnek kerti munkálatokat. A kutyával való játékról nem is beszélve. A már telepített járdafűtéssel könnyebben mozoghatunk az udvaron és a kertben, ezáltal a téli kerti munkát is kényelmesebben, balesetmentesen elvégezhetjük. Kocsi beállónkról pedig az útfűtés gondoskodik, így biztosak lehetünk benne, hogy egész télen zöld utat kapunk a garázsig. A DEVI fűtőkábelek szabályozhatók, így könnyedén beállíthatók, hogy fogyasztásuk optimális legyen, a felületek pedig fagymentesek.

A kinti fűtőrendszerek fogyasztását is optimalizálhatjuk, melyhez munkatársaink szakszerű segítséget nyújtanak Önnek. Ha pedig többet szeretne megtudni a DEVI fűtőkábeles út és járdafűtésről, szolgáltatás oldalunkon bővebben olvashat róla.