Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Kutyaházak elektromos fűtése télen - Házi kedvenceink komfortja!

2016-10-25

 Közeledik a tél, az éjszakák egyre hidegebbek, a nappalok egyre rövidebbek. Házi kedvenceink egy része jól bírja a hazai éghajlat téli viszontagságait, azonban sok kutyus nincs hozzászokva a 0 fok és az alatti körülményekhez. Amikor kutyánk fázik, muszáj valamilyen ötlettel előrukkolnunk, hogy átvészelje a telet.

Kutyusunk kellemes téli közege

Nem biztos, hogy jó döntés a lakásban altatás

Elektromos kutyaház fűtésAz előszobában való éjszakai pihentetés kézenfekvőnek tűnhet, azonban nem egészséges, ha mellette a kutya kint tölti a nappalokat. Amennyiben úgy döntünk, hogy a benti altatást választjuk, úgy tartsuk is bent kedvencünket minél hosszabb ideig, mivel a sűrű hőmérsékletváltozás káros hatással lehet az ízületekre.

 

Az ideális választás

Kedvencünknek is az a legjobb, ha szabadon mászkálhat hideg és meleg között. Ő érzi legjobban, hogy neki miből mennyi kell. Ezért kiváló opció a téli hidegek ellen a kutyaházak elektromos fűtése. A fűtőkábelek könnyedén elhelyezhetők a kutyaházban, amelyek folyamatos hőn tartást biztosítanak. Az elektromos kutyaházfűtés üzemeltetéséhez nincs szükség semmi másra, csak egy hálózati erőforrásra, és már biztosított is a kutyusunk komfortérzete.

 

Miért válasszuk az elektromos kutyaház fűtést?

 Kedvencünknek nem tesz jót huzat, ugyan úgy, ahogy nekünk, embereknek sem. Éppen ezért, a ventilátoros hőlégfúvók, illetve a levegő keringetéses fűtés megoldások még rossz hatással is lehetnek kutyánkra. Az ilyen típusú fűtésekkel könnyen megeshet, hogy a kutya nem is fog a házban tartózkodni. Az elektromos fűtésnél nincs keringetés, huzat, a fűtés a ház oldalaiból árasztja a kellemes hőmérsékletet. Arra viszont mindenképpen ügyelnünk kell, hogy a kutyaház fűtése ne legyen túl intenzív. Mivel a padló fűtés hatására kényelmetlenné válhat kedvencünk számára a padlón való fekvés. Szerencsére az elektromos fűtőrendszerhez könnyedén párosíthatunk hőfok szabályzót, mellyel megteremthetjük az ideális légkört kedvencünk kutyaházában.

Kutyaház fűtéséhez a Devi beltéri kábelek, fűtőszőnyegek kiválóan alkalmasak. Szakértőink a DEVIflex-18T illetve a DEVIheat-150 termékeket ajánlják erre a feladatra.

Szeretne Ön is házi kedvencének kellemes környezetet biztosítani télre? Vegye fel velünk a kapcsoltatot!

Kérdezzen termékeinkről