Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Adja meg nevét, e-mail címét és elküldjük Önnek, hogyan teheti energiatakarékossá otthonát.

Hogyan lehet 0 Ft-os fűtési költsége?

Vezeték nélküli elektromos fűtés vezérlés okostelefonnal

2016-10-06

A folyamatos technikai fejlődéseknek hála, egyre kényelmesebben élhetünk otthonunkban. Mióta megjelentek az okos Tv-k és okos telefonok, sokszor fel sem kell kelnünk a fotelből, hogy elintézzük dolgainkat. Okos készülékek már az elektromos fűtési rendszerhez is kaphatók, melyekkel kényelmesen, wifin keresztül vezérelhetjük otthonunk hőmérsékletét.

DEVIreg™ Smart termosztát

Fűtésszabályzás okostelefonnalAz elektromos fűtés még korszerűbbé tételéhez a Devi kifejlesztette vezeték nélküli, okos telefonról vezérelhető termosztátját, mellyel tökéletes komfortot alakíthat ki otthonában. Nem kell mást tennünk, mint telefonunkra feltelepíteni a DEVIsmart™ alkalmazást és intelligens elektromos padlófűtésünk vezérléséhez semmi sem szabhat határt. Ezt szó szerint vehetjük, ugyanis mobiltelefonunk segítségével, interneten keresztül, a világ bármely pontjáról vezérelhetjük otthonunk hőmérsékletét.

A tökéletes kényelmi funkció

Gondoljon csak bele, nem kell többé vissza fordulnia leellenőrizni lakása termosztátját, vagy este sietni haza, hogy beállítsa az éjszakai hőmérsékletet, és megfelelő meleg várja a családot. Okos telefonja segítségével ezt bármikor, bárhonnan, komolyabb erőfeszítés nélkül elvégezheti.

Tudjon meg többet az elektromos fűtési lehetőségekről és azok kedvező hatásáról!

Mentés